ADN-ul echipei
Politici Publice & Tehnică Legislativă

Avem o rată de retenție de 100% a clienților mulțumită echipei noastre solide de experți pasionați de politici publice. Ne-am înființat în 2015 cu misiunea de a accesibiliza, cu ajutorul tehnologiei, felul în care companiile iau parte la procesul decizional.

În ADN-ul nostru se regăsesc principii moderne precum auto-guvernare și shared & open knowledge. Funcționăm, așadar, cu multă autonomie, iar toate informațiile sunt publice și disponibile tuturor, pentru a lua decizii mai bune, împreună.

Investim mult în echipa noastră: de trei ani distribuim 10% din profit către angajați, acordăm al 13-lea salariu, luăm decizii importante în echipă, inclusiv cele legate de noi angajări sau evaluări și avem un buget special alocat inovării și formării profesionale.

Octavian Rusu

CEO & Fondator Issue Monitoring

Octavian Rusu este CEO-ul și fondatorul Issue Monitoring. Cu peste 10 ani de experiență în coordonarea campaniilor de advocacy și public affairs pentru mediul de business și cel non-profit, Octavian are o foarte bună înțelegere a tehnicii legislative la nivelul Parlamentului sau Guvernului.