ADN-ul echipei
Politici Publice & Tehnică Legislativă

Avem o rată de retenție de 100% a clienților mulțumită echipei noastre solide de experți pasionați de politici publice. Ne-am înființat în 2015 cu misiunea de a încuraja companiile să ia parte la procesul decizional printr-o platformă accesibilă, care ține pasul cu tehnologia modernă.

În ADN-ul nostru se regăsesc principii moderne precum auto-guvernare, shared & open knowledge și incluziune socială. Funcționăm, așadar, cu multă autonomie, iar toate informațiile sunt publice și disponibile tuturor, pentru a lua decizii mai bune, împreună. Încă de la înființare ne-am dorit să avem un impact social, de aceea am angajat acum 2 ani, în cadrul companiei, prima persoană cu dizabilități. În prezent avem 3 colegi persone cu dizabilități, care se bucură de un spațiu sigur, confortabil, echitabil și bineînțeles, incluziv. 

Recent, am obținut și autorizația de Unitate Protejată Autorizată, ca o recunoaștere a faptului că oferim un mediu de lucru în care persoanele cu dizabilități se simt văzute, apreciate și încurajate să își atingă potențialul maxim. Mai mult, prin obținerea statutului de Unitate Protejată, Issue Monitoring oferă posiblitatea clienților și partenerilor să deruleze contracte de achiziție sustenabile și cu impact social

Investim mult în echipa noastră: de trei ani distribuim 10% din profit către angajați, acordăm al 13-lea salariu, luăm decizii importante în echipă, inclusiv cele legate de noi angajări sau evaluări și avem un buget special alocat inovării și formării profesionale.

Octavian Rusu

CEO & Fondator Issue Monitoring

Octavian Rusu este CEO-ul și fondatorul Issue Monitoring. Cu peste 10 ani de experiență în coordonarea campaniilor de advocacy și public affairs pentru mediul de business și cel non-profit, Octavian are o foarte bună înțelegere a tehnicii legislative la nivelul Parlamentului sau Guvernului.