IM Professional

Fii tu primul care află despre noile inițiative legislative, pas cu pas

Economisește timp prețios! Află din timp ce plănuiesc decidenții!

Solicită un demo gratuit

Peste 45 de clienți au încredere în noi începând cu 2015.

Nu-ți scapă nimic

Autoritățile dau anual circa 4500 de legi. Noi ne asigurăm că nu ratezi nicio lege care ți-ar putea afecta activitatea.

Ai timp să respiri

Ai multe subiecte de urmărit, echipa e mică, iar timpul limitat. Ia-ți timpul înapoi și redu-ți stresul prin digitalizarea monitorizării legislative!

Soluții personalizate

Noi ordonăm hățișul legislativ al României veșnic imprevizibile. Tu primești doar domeniile care te interesează.

Integrare prin API

Ai deja sistemele tale făcute pe comandă, dar ai vrea să le îmbunătățești? Fii fără grijă, Issue Monitoring e interconectabil și personalizabil.

1.500

alerte lunar

1.020

inițiative monitorizate

20

domenii acoperite

45

clienți mulțumiți

Monitorizare legislativă live

Set & forget: trebuie doar să-ți setezi domeniile pe care vrei să le monitorizezi, iar apoi poți să uiți de stresul că vei rata vreo informație de interes pentru tine.

Context, nu doar acte normative

Afli rezumatul dezbaterilor publice și ce declarații apar în presă. Bonus: ai rapoarte de sinteză atât în engleză, cât și în română, ca să-ți fie mai ușor să le dai mai departe.

Urmărești traseul legislativ

Issue Monitoring este ca un GPS pentru acte normative: te „ghidează” pe traseul de la forma inițială a legii, dezbaterile din comisii, eventualele controale de constituționalitate sau cererile de reexaminare.
Vei ști în orice moment în ce stadiu se află legea care te interesează pentru ca tu să poți plănui în avans strategia de business.

Coduri pentru fiecare lege

Dacă e la deputați, e un PL-x. Dacă proiectul de lege e la senatori, e cu „L” sau „B” în față. Lucrăm organizat, adică păstrăm codificările originale la fiecare proiect de act normativ, ca să nu ne încurcăm.

Ultimele alerte legislative

Societate civilă Energie
May 21, 2024 13:37
Pl-x 767/2023

Propunere legislativă pentru modificarea și completarea Ordonanței Guvernului nr.26/2000 cu privire la asociații și fundații

Societate civilă
May 20, 2024 09:32
Ordin MMSS/MEdu 632/4092/2024

Ordin MMSS/MEdu 632/4092/2024 privind completarea Listei specializărilor și a perfecționărilor pentru care furnizorii de formare profesională a adulților au dreptul să organizeze programe de formare profesională finalizate cu certificate de absolvire cu recunoaștere națională pentru absolvenții de studii universitare, prevăzută în anexa la Ordinul ministrului muncii și justiției sociale și al ministrului educației naționale nr. 1.151/4.115/2018

IM Professional

Preț pornind de la

700 € /domeniu

Solicită un demo gratuit

Abonează-te gratuit la
Fiscolitic

Primești săptămânal, pe mail, sinteza celor mai importante evoluții fiscale și politice.